Sigurnost

Nesreće, prirodni utjecaji i vandalizam, mogu u trenutku pretvoriti prozorsko okno u bezbroj krhotina opasnih po život. Prozorske folije djeluju kao “sigurnosna mreža”, držeći polomljeno staklo na okupu. Poseban program (Securiti), protuprovalnih folija osim vaših života, štiti i vašu imovinu, te otežava ili u potpunosti sprječava provale i krađe.

Ako su na vašim prozorima i balkonskim vratima instalirane naše dekorativno zaštitne folije, svi korisnici prostora, a što je najvažnije vaša djeca, u potpunosti su sigurni u slučaju udarca u staklo, i loma istog.

shadow

Pokušaj provale u vaše vozilo razbivanjem stakla je formalno nemoguće, jer folija zadržava staklo na okupu, odnosno, onemogućava rasipanje istog.

shadow

Ovakav prizor nije moguć ako na vratima vašeg doma, poslovnog prostora ili na njegovom izlogu imate instalirane sigurnosne (Security) folije, koje u potpunosti štite od provale.

shadow

Sve folije zadržavaju razbiveno staklo i štite korisnike objekta od zalutale lopte i nepažljive dječje igre, eksplozije, olujnog nevremena i prirodnih nepogoda, što su mogući uzroci pucanja stakla i rasipanja krhotina, koje mogu uzrokovati ozbiljne ozljede i oštećenja na ljudima i objektima.

Sigurnosne folije uvelike ili u cijelosti (ovisno o vrsti postavljene folije) onemogućavaju provalu u vaše izloge ili prostore na kojima su instalirane.