Ono što trebate znati o nama

MERCER – folija centar, odnosno, naša radionica za ugradnju folija na vozila, locirana je na spoju ulica Bruna Bušića i Velebitske, preko puta tzv. zgrade Anić, gdje nas možete osobno posjetiti.

Isto tako sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na naš mobitel, ili upitom na E-mail.

Mercer je tvrtka koja je na području Dalmacije poznata kao licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina, sa dugogodišnjim uspješnim poslovanjem.

Manje je poznato da je tvrtka Mercer ovlašteni instalater zaštitno-dekorativnih folija za vozila i objekte, te da taj ogranak tvrtke posluje kao MERCER – folija centar, te da smo i na tom području postigli zapažene rezultate.

Tvrtka Mercer je kao ovlašteni instalater do sada izvršila kvalitetnu instalaciju folija na staklima većeg broja automobila, nekoliko skupocjenih jahti, poslovnim objektima, privatnim objektima turističko-komercijalne namjene i hotelima. Od navedenog ističemo velike poslove na halama i uredima tvrtke „Ostrea“ u Stankovcima, novoizgrađenoj tvornici za preradu ribe u Čaporicama, hotelu „Luna“ na otoku Pagu, stanovima u Splitu, kućama u Kaštelima, na Čiovu, u Makarskoj, itd.

Napominjemo, da u svom radu koristimo isključivo najkvalitetnije folije koje se mogu naći na tržištu, a to su američke “Sun Gard” i “Global” folije, iz „Automotive“, „Arhitekctural“ i „Security“ programa, koje su testirane i pokrivene originalnim tvorničkim jamstvom, a za koje mi prilikom instalacije izdajemo uredan certifikat sa navedenim karakteristikama i višegodišnje jamstvo na obavljenu instalaciju i nepromjenjivost njihovih karakteristika.