Sigurnost

Nesreće, prirodni utjecaji i vandalizam, mogu u trenutku pretvoriti prozorsko okno u bezbroj krhotina opasnih po život. Prozorske folije djeluju kao “sigurnosna mreža”, držeći polomljeno staklo na okupu. Poseban program (Securiti), protuprovalnih folija osim vaših života, štiti i vašu imovinu, te otežava ili u potpunosti sprječava provale i krađe.

Ako su na vašim prozorima i balkonskim vratima instalirane naše dekorativno zaštitne folije, svi korisnici prostora, a što je najvažnije vaša djeca, u potpunosti su sigurni u slučaju udarca u staklo, i loma istog.

shadow

Pokušaj provale u vaše vozilo razbivanjem stakla je formalno nemoguće, jer folija zadržava staklo na okupu, odnosno, onemogućava rasipanje istog.

shadow

Ovakav prizor nije moguć ako na vratima vašeg doma, poslovnog prostora ili na njegovom izlogu imate instalirane sigurnosne (Security) folije, koje u potpunosti štite od provale.

shadow

Sve folije zadržavaju razbiveno staklo i štite korisnike objekta od zalutale lopte i nepažljive dječje igre, eksplozije, olujnog nevremena i prirodnih nepogoda, što su mogući uzroci pucanja stakla i rasipanja krhotina, koje mogu uzrokovati ozbiljne ozljede i oštećenja na ljudima i objektima.

Sigurnosne folije uvelike ili u cijelosti (ovisno o vrsti postavljene folije) onemogućavaju provalu u vaše izloge ili prostore na kojima su instalirane.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/