Karakteristike folija

Kvalitetan materijal
Folije namijenjene postavljanju na automobile su napravljene posebno za tu svrhu, a mi smo testirali nekoliko vrsta folija od strane najkvalitetnijih proizvođača prije odluke s kojim folijama ćemo raditi.
U našoj ponudi su i karbonske folije za oblaganje interijera vozila, ili dijelova exterijera, na primjer: haube, krova itd.

Izdržljivost na sve uvjete
Sol za posipanje cesta, ptičji izmet, kukci i mušice, katran, smola sa drveća, čestice u zraku: čađa, prljavština, prašina – sve su to nečistoće koje se talože na tvornički lak, zabijaju se u njega na mikroskopskoj razini te ga razaraju. Folija štiti tvornički lak od svih nečistoća, jednostavna je za održavanje a pruža i UV zaštitu.

Zaštita od mehaničkih oštećenja
Folija Vam pruža i zaštitu laka od vandalskih i nenamjernih oštećenja Vašeg vozila: ogrebotine od vrata, ogrebotine zbog nespretnih parkiranja, kamenčići i pijesak po cesti. Foliju je lakše zamjeniti nego lakirati auto.

Promjena boje bez lakiranja
Najveća prednost folija za oblaganje vozila je svakako mogućnost da promjenite boju Vašem automobilu bez da lakirate cijeli auto. Lakiranje automobila, osim što je skupo, uvijek sa sobom nosi i rizik od fuš posla i loše pogođenih nijansi, nakon kojeg automobil često bude u lošijem stanju nego prije lakiranja.

Održavanje

Vozila sa instaliranim folijama na karoseriji održavaju se kao i vozila bez folija. Naravno da će pažljivije ručno pranje bolje očuvati folije kao što je i slučaj sa lakom vozila. Pranje u praonicama sa rotirajućim može dovesti do sitnih oštećenja i tragova na foliji baš kao i na originalnom laku.

Preporuka je da se folije održavaju u kvalitetnim ručnim praonicama uz napomenu da se izbjegava usmjeravanje mlaza vode iz miniwash-a iz blizine u rubove folije kako se usljed visoke temperature ne bi oštetili ili odljepili. Pranje se vrši klasičnim sredstvima za pranje vozila bez nanošenja voska ili poliranja.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/